Фината Светлана Гущерова вече трудно успява да скрие наедрелия си корем. В последния триместър от бременността си е милионерската съпруга. Макар упорито да се опитва да прикрие бременното си коремче, Светла вече трудно подбира дрехи, които да не го подчертават. Топпапараците на "България днес" успяха да хванат бившата плеймейтка след фризьорски салон. Светла, която все по-рядко излиза не само заради напредналата си бременност, но и заради страха си от коронавирус, отделя време, за да се поглези и разкраси.

Изкусителната красавица е облечена в шахматна тениска, под която определено почти не личи наближаващото радостно събитие в семейството. Блондинката видимо е в много добри отношения с килограмите и не е натрупала излишна маса. Точно както при предната си бременност Гущерова е оформила само корем. По лицето й няма и следа от пухкави бузи, а тялото й е в перфектна форма - нещо, за което мечтаят повечето бъдещи майки. Съпругата на бизнесмена Християн Гущеров джитка навсякъде с лична охрана. Исполинът, който пази Светла, не се отделя от нея и всячески се старае да крие не само шефката си, но и корема й.

Усмихнатата Светла е видимо доволна от новата си прическа и напуска салона за красота в отлично настроение. Бързо след това тя се шмугва в скъпарската лимузина, която я чака на метри от входа със запален двигател.