4 милиона прегледа генерира „Зоопарк“ на Анелия броени дни след официалната си премиера. В канала на “Планета“ в YouTube, статистиката за изминалия месец показва, че песента на фолк фурията е най-силната премиера, предизвикала огромен интерес сред потребителите.

Парчето е и сред най-харесваните и коментирани заглавия. Сингълът вече може да бъде открит и в най-популярните стрийминг платформи в света – iTunes, Deezer и Spotify.

Пeсента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е на Петя Радева. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а оператор – Георги Марков.

Видеоклипът към „Зоопарк“ се появи ефира на “Планета“ само ден преди концерта-промоцията на новия албум на изпълнителката, в който са събрани най-добрите 15 мелодии на звездата, записани през последните години. Дуетни партньори на певицата в него са Галин, Миро, Илиян, Kyriacos Georgiou. В албума е включена още песента “Колеги”, която e трио с Илиян и DJ Живко Микс, както и “Моят мъж”, съвместен проект с оркестър “Кристали”. Специално за обложката на “Дай ми още” Анелия засне ексклузивна фотос сесия с Теди Грозданов. Кадрите, които са подбрани са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща.