Повечето знаменитости изглеждат перфектно дори и в ежедневието, но това им коства не малко усилия и средства.

Няма и капка съмнение, че могат да си го позволят, но някои от тях стигат до крайности пръскайки сериозни суми за една единствена процедура, като например:

Мадона е вложила 50 000 паунда в анти-целулитно устройство

53-годишната Кралица на попа не иска и няма да се остави на годините да се подпишат върху тялото й. Мадона категорично отказва да изглежда по-малко от перфектно и за целта не пести средства.

В случая певицата е доверила унищожението на целулита освен на ежедневния спорт, така и на устройство срещу целулит, което струва 50 000 британски паунда.

Става въпрос за машина с компресиран въздух и използването й е препоръчително за жени с добре развита мускулатура.



Риана пръска по 23 000 долара на седмица, за да поддържа косата си


Певицата има афинитет към бързата и рязка смяна на прически, което винаги ни изненадва приятно. И независимо колко смели решения взима понякога нейната коса е впечатляваща.

За поддръжката на косата си обаче Риана откъсва от банковата си сметка по средно 3000 долара на ден с включени в тях професионална грижа от стилист, както и продуктите за коса, които използва.



Мила Кунис е с лице за 7000 долара

Тайната на красивата актриса за перфектна кожа на лицето се крие в рубините и диамантите. Да, правилно прочетохте! Скъпоценните и невъобразимо скъпи камъни съдържат антиоксиданти и поддържат кожата в блестяща форма.

Мила Кунис се подложи на въпросната процедура преди наградите Златен Глобус , както и преди началото на европейското турне за премиерата на последния й филм "Friends with Benefits".



Серена Уилямс си взима вана за 5000 долара


Тенесистката изглежда обича да се наслаждава на гореща вана, но само ако е с най-скъпата вода в света – Evian.

Източник: