„Имам най-скъпото тяло на света!“. Това твърди пред New York Post трансджендър жена, която е претърпяла безброй пластични операции, за да постигне своята сегашна визия. 50-годишната Аманда Лепор, която е певица, модел и вариететна танцьорка, се смята за истински секссимвол.

Когато била едва 15-годишна, Аманда си направила първата корекция – на носа, който бил твърде голям. Последвали още няколко и така до днес. Почти няма част от тялото ѝ, по която да няма силикон.

Трансджендърът е на хормонална терапия от години. Устните и скулите ѝ са натъпкани с филъри, а гърдите ѝ са оперирани няколко пъти, за да бъдат идеални. Въпреки напредналата възраст на Лепор, тя продължава да се съблича на сцената и да участва в еротични представления, защото смята, че тялото ѝ е същинско „произведение на изкуството“.„Винаги, когато тя излезе на сцената и започне да се съблича, хората онемяват и определено им харесва“, коментира пред американското издание Сузане Baртш.

На въпрос дали ще продължава да се разкрасява с естетична хирургия, певицата отговаря, че вече е приключила. „Независимо какво казват хората, аз харесвам тялото си и не им влиза в работата колко още операции ще имам“, казва още тя. /tialoto.bg

 

A post shared by Amanda Lepore (@amandalepore) on