Elrow е едно от най-популярните музикални събития на световната сцена в последните 10 години. Известно с партита си на места като Amnesia Ibiza, Ushuaia и фестивала Tomorrowland, Elrow далеч не е ,,просто парти”, а формация от музиканти, художници, акробати, актьори и всякакви други артисти. Името на ивента всъщност е лейбъл за електронна музика, известен с изключително танцувалния си ритъм.

Събитията на Elrow имат над 20 тематики, със специално създадени за повода дизайнерски декори. Всяка тема има за цел да измъкне посетителите от скучното и сиво ежедневие и да ги пренесе в друга реалност, макар и за няколко часа. От дивия запад, през необятния космос, до ъндърграунд улиците на Бронкс (Ню Йорк), за всеки има по нещо, обобщават организаторите.

У нас събитието ще се проведе за първи път на 7 март 2020 година. В типичен за фестивала стил, LINE-UP-ът се пази в тайна до началото му. А мястото е зала Аренa Армеец, която ще бъде преобразена в... джунгла, а градусът ще нажежат самба танцьори, барабанисти, животни, футболисти и всякакви колоритни персонажи.