Мъжкото списание DT изготви ежегодната си класация за най-желаните жени на планетата.

Първа в списъка е бразилската прелест Адриана Лима, която и на 32 продължава да присъства в мъжките фантазии.

Топманекенката демонстрира перфектна фигура, въпреки че вече е майка на две деца. Ето и Топ 5 на най-желаните дами през 2013-а:

1. Адриана Лима

През последните десетина години години бразилският топмодел Адриана Лима е абонирана за всяка класация за красота и сексапил. И още по-важното – тя почти винаги заема челните места. 32-годишният ангел на Victoria’s Secret запази перфектната си фигура дори след като стана майка за втори път през септември 2012-а. Във вените на синеоката красавица тече японска, индианска, африканска и португалска кръв.



2. Ирина Шейк

Втората в класацията – Ирина Шейк, същото е от смесен произход. Нейната пълна фамилия е Шайхлисламова, тъй като баща й е етнически татарин, а майка й е рускиня. Според някои суперсекси, според други не съвсем, Ирина е успешна във всеки един смисъл на думата. 27-годишната манекенка е била рекламно лице на Армани, а сега е гадже на един от най-скъпоплатените футболисти в света - Кристиано Роналдо от „Реал” (Мадрид).



3. Скарлет Йохансон

Макар и само 29-годишна, пищната Скарлет Йохансон вече се превърна в един от най-ярките секссимволи на Холивуд за всички времена. Някои се съмняват в актьорския й талант, но никой не поставя под въпрос визията, излъчването и класата й. А това в Холивуд често е по-важно.



4. Мегън Фокс

С ролята си в блокбъстъра „Трансформърс” (2007) Мегън Фокс навлезе с гръм и трясък в бляскавия свят на киното. Оттогава досега тя е обявявана безброй пъти за една от най-красивите жени на планетата. 27-годишната брюнетка с изумителни тюркоазеносини сини очи едва ли ще остави някакви следи в киноизкуството, но вече издълба доста дълбоки в мъжките души. Напоследък младата майка го играе целомъдрена и преди няколко месеца заяви пред сп. Escuire, че вече е смирена християнка, вярата й укрепва все повече и не смята да тръгне по пагубния път на Мерлин Монро, Линдзи Лоън и Бритни Спиърс.



5. Майли Сайръс

Най-учудващото име в класацията на списание DT е това на Майли Сайръс. Бившата звезда на „Дисни” е повече скандална, отколкото секси. Изплезеният език и туъркингът-танците обаче се оказват достатъчни, за да издигнат 21-годишната старлетка до ранга на секссимвол. И голият видеоклип към сингъла й Wrecking Ball, разбира се.