Нечуван скандал тресе ТВ7. След като онзи ден Жана, водещата на сутрешното предаване “Къртицата на светло” унижи публично колежката си Николета Лозанова, зрителите вчера станаха свидетели на втория рунд от битката между двете дами.

По традиция феновете на шоуто очакваха в 11.30 обзорния епизод на “Къртицата на светло” и останаха доста неприятно изненадани, защото епизод всъщност нямаше, пише kliuki.net. От телевизията се оправдаха с необходимостта от извънредна емисия новини, но феновете заподозряха нещо далеч по-логично.

Много вероятно е продуцентите на “Къртицата” да са решили да ''накажат'' Жана след обидата, която нанесе на Николета. Макар скандалът между двете до известна степен да е иницииран от Иван и Андрей, дори те били бесни след изцепката на екс-адреналинката. И решили да я накажат за своеволието й. А оправданието с новините било само, за да се замажат очите на зрителите и да се избегне недоволството от страна на феновете на Жана.

Припомняме ви, че водещата на “Къртицата на светло” унижи публично Николета с думите “Бъдете с “Къртицата'' и довечера, когато водещата-новобранец Николета ще ви представи последните новини от базата. Или поне ще се опита”. И макар голяма част от зрителите да са съгласни с това мнение, Николета като водеща докарвала доста по-високи рейтинги за Иван и Андрей от Жана. И затова двамата логично решили да заемат по-печелившата страна във войната. Днес Жана отново е в ефир.

*Николета