Поп фолк звездата трябвало да пее в нощен клуб във Виена, само че организаторите пропуснали да го поканят.

Из цялата австрийска столица били разлепени плакати за гостуване на родната фолк звезда Азис.

Организаторите обявили събитието за този петък от 22 часа и продавали билети. Никой обаче не се обадил на костинбродския славей, за да договори условията или поне да се поинтересува какви са те.

"Лично на мен ми е все тая, но лъжат хората, които минават стотици километри, дори граници, за да ме видят", коментира Васко пред "Телеграф".

Според него хората, които измислили всичко, щели да се оправдаят пред гостите с това, че Азис просто не е дошъл. Така цялата вина щяла да падне върху ексцентричния певец и почитателите му щели да се разочароват от него. Затова Васко разобличи измамниците в профила си в социалната мрежа Facebook. От клуба пък се оправдали, че става въпрос за Azis Night - купон с неговите песни, а не концерт.

"Тези мои фалшиви концерти не са от вчера. От много време насам има хора, които се чудят как да предизвикат интересен към заведенията си и първото, което им хрумва, е да се хванат за името "Азис". Всеки иска да направи участие с Азис, но както им е известно, моите изисквания са доста по-различни от тези на другите балкански изпълнители. Трудно се навивам за участия в чужбина и ако се съглася, то определено ще си заслужава ходенето дотам," каза Азис.