По време на концерта си в клуб в София, Nana сподели, че след 24 години на сцената слага край на музикалната си кариера. Запленен от таланта на попфолк дивата Десислава обаче, ретро звездата промени решението си, пише avtora.com.

Nana призна, че е поразен от нейните музикални способности и че едва след като осъществи дует с певицата, ще може спокойно да се оттегли.

Самата ДесиСлава заяви, че много харесва Nana и че с предложението си той й отдава голяма чест и би било глупаво да не се възползва от него.

"Досега Nana е записал с румънска, казакстанска и руска изпълнителка, защо да не запише песен и с българска певица?! Сигурна съм, че ще направим световен хит!", категорична е попфолк дивата.

*Десислава

Десислава и Nana започват веднага работа по проекта и се надяват до средата на лятото да реализират идеята си. Двамата издадоха, че в песента ще се пее на български и английски, като за целта Nana започва да учи български език.

Припомняме:

По-рано се смяташе, че Nana ще запише дует с Азис. Чернокожият изпълнител сподели, че ще продължи да се занимава странично с музика, като ще реализира проекти с различни изпълнители от различни страни. Също така, се е спрял на български изпълнител, като не разкри кого точно визира. На въпроса би ли споделил дали е момиче или жена, той отговори „Попитайте Азис“.