Телевизионната водеща Нана не може да прежали майка си. Hotnews.bg.припомня, че Гладуиш сама съобщи за кончината й в едно от предаванията на „Съдебен спор”в края на ноември миналата година. В „Черешката на тортата” тя откровено призна, че не може да превъзмогне голяма загуба, въпреки че реално е загубила майка си преди години, когато тя се разболяла от Алцхаймер и спряла да я разпознава.

Нана бе категорична, че това се случило след операция. След интервенцията Алцхаймерът се развил много бързо и майка й заживяла в свой собствен свят. „Днес имам само сестра си, съпруга и детето”, каза развълнуваната Нана. Водещата държи голяма снимка на родителката си на видно място в собствената си къща.

Тя не можа да скрие сълзите си и когато показа тетрадката на майка си с готварски рецепти, телефони на приятели и разни други бележки. „Аз си я поисках още докато тя добре. Мнозина биха я определили като баничарски тефтер, защото има петна от готвеното”, обясни домакинята в „Черешката на тортата”. Тя приготви целувки по рецепта от тетрадката, а гостите й я оцениха с 40 точки. 

снимки:фейсбук черешката на тортата