В края на месец април видяхме клипа на Цветелина Янева към парчето "Притеснявай ме".

Видеото режисирано от Ники Нанков бе доста коментирано от публиката. Оказа се, че то е предизвикало голям интерес и по време на заснемането в Милано.

"Беше изключително интересно преживяване. Първо се оказа трудно, защото в чужбина не е много лесно да се снима. Когато си тук /б.а. в България/ помагат и стените, а там е малко по-различно. Но ние имахме съдействието на един наш близък приятел, който успя да ни осигури достъп до места, които са трудно достъпни. Успяхме да заснемем максималното, за един такъв клип. Посетихме много интересни места, които вие видяхте в клипа" - казва Ники Нанков.

Режисьорът призна, че моделът Мариян Кюрпанов, който изпълнява главната мъжка роля в клипа, бил голямата звезда по време на снимачния процес, защото дори по време на снимането често се налагало да спират, заради желаещите да вземат автограф от него. Цветелина Янева не била популярна за хората, но по думите на Нанков, правела силно впечатление.

"В началото въпросите, които се задаваха бяха: "Коя е дамата?", "Какво снимате?", "Какво правите?", имаше изключително много японски туристи, които умираха да се снимат с Цвети, взимаха автографи от нея. Може би не знаеха коя е точно Цветелина Янева, но определено излъчването й, присъствието й и ролята й направи изключително силно впечатление" - категоричен е Ники Нанков пред "Сигнал +".