Диапазон рекърдс започва 2018 година с ново попълнение – Нанси. Тя и дебютната ѝ песен "Най-добрият" правят заявка за силно присъствие на музикалната сцена. Видеото към песента демонстрира много сексапил, женственост и красота.

Нанси е певица от Сандански с богат репертоар от всички стилове. Може да изпълнява еднакво въздействащо и майсторски както попфолк, така и фолклор и балканско. Умее да забавлява и пленява публиката, пресъздавайки всяка емоция с гласа си. Присъствието й на сцената не остава незабелязано заради чара и невероятния й талант.

Парчето е посветено на най-желаните от жените мъжки качества. "Чар, стил, голямо сърце..." това са част от тях, които трябва да притежава "Най-добрият" и които певицата търси в мъжа до себе си. Останалите ще научите от дебютната ѝ песен.

В клипа Нанси сменя три визии, като всяка една търси провокацията и набляга на секси облекло и нежен грим.

Музиката е в стил модерен поп-фолк със силен акцент върху дискотечния ритъм. „Всичко беше ново и непознато за мен и бях много притеснена”, не крие екзотичната красавица Нанси. Екипът, работил по този проект обаче споделя, че освен изключителна певица, тя е дисциплинирана и отговорна.

Макар и нова в средите на поп фолка, тя има професионално отношение и усет към детайлите. "Сладкото изкушение" – Нанси, не се вписва в клишето на жанра.