Такова нещо не се вижда всеки ден – две привлекателни сестри показват уникални задни части. Става дума за бившата носитека на титлата "Мис България" Нанси Карабойчева и сестра й Виктория.

Носителката на престижната титла за красота у нас за 2013 г. разтуптява милиони мъжки сърца с откровено еротични снимки. На кадрите русата бомба, която стигна до полуфинала на „Мис Свят 2013“, с гордост показва с какво я е дарила майката природа отзад. Със сигурност Нанси е прекарала безброй часове във фитнесзалата, за да стегне „барабанчето“, писа „България Днес“. Първият сърцеразтуптяващ кадър на Нанси я показва по бельо, застанала до добре осветен прозорец. Отвън пролетта напира, а дупето на Нанси е в профил и изпъква.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva) on

Втората снима е още по-провокативна, защото задните части на миската се виждат още по-детайлно. Този път Нанси е в хотелска стая и е с боди тип „леопардова щампа“. За да не остане по-назад, малката, но вече пълнолетна сестра на Нанси също разбива мъжките сърца със „заден“ фотос. Виктория Карабойчева е фатална в джакузи с прекрасна гледка към провинцията и поляни. Виктория е по бански във водата, а той не скрива нищо.