Всеки от нас преживява по различен начин необичайната ситуация и пълната физическа изолация от света. Някои се отдават на домашен фитнес, други пък залагат на СПА процедури. Моделът Наоми Кембъл определено е привърженик на второто и през последните дни тя сподели, че всеки ден отделя 30 минути за пълен релакс във ваната с оцет и соли.

49-годишната кралица на красотата не спира да се грижи за перфектната си кожа, но най-вече по този начин успокоява душата си. Известно е, че тя е сред звездите, които поддържат хигиената около себе си меко казано стриктно, а продължаващата пандемия я кара да живее в истински ужас. Наоми сподели още, че поддържа имунната си система, като консумира всекидневно сок от целина, a също така не спира да се движи и танцува.

Пълната изолация я подтиква и да прекарва още повече време в любимото ѝ занимание – четене на книги. „В момента гледам на ситуацията от положителната страна. Правя всичко, за което по принцип нямам време и искрено се наслаждавам. Обикновено съм у дома само около 4 дни в месеца, а сега не излизам от тук“, споделя красавицата.

снимки и източник:woman.bg