Супермоделът Наоми Кембъл се е подложила на стриктна диета, за да изглежда по най-добрия възможен начин за дебюта си в новото телевизионно риалити "Лицето".

Манекенката ще бъде съдия и ментор в предстоящото американско състезание, което ще даде възможност на млад талант да получи работа като модел.

Кралицата на модните подиуми прави всичко възможно да не бъде засенчена от новите красавици и признава, че яде само белтъци и плодове, за да покаже гордо стройната си фигура на малкия екран.

"Ям много здравословно. Не винаги съм го правела, но сега го правя. Ще участвам в "Лицето", а нали знаете, че телевизията прави хората по-пълни, така че съм много дисциплинирана в този период", сподели манекенката.

Кембъл, която ще бъде и изпълнителен продуцент на шоуто, признава, че е изненадана колко изтощително е новото й начинание.

"Телевизията е усърден труд. Не е като да отидем, да снимаме и да си тръгнем. Това са много изтощителни часове..., но се наслаждавам. Бих искала момичетата да получат крила от шоуто, за да открият нещата в живота, които ги правят уверени", заяви манекенката.

Предаването "Лицето" ще започне да се излъчва от догодина, пише БГНЕС.