Супермоделът Наоми Кембъл признава, че никак не е впечатлена от корицата на американското издание на "Вог", на която бъдещите младоженци Ким Кардашиян и Кание Уест позират облечени като за сватбения си ден.

Наоми, която от 28 години не спира да блести на модния подиум и е била лице на хиляди корици, твърди, че тази на Ким и Кание определено не изпъква с оригиналност.

По време на участието си в австралийско предаване, водещата попита 43-годишната звезда какво мисли за корицата на последния брой "Вог" в САЩ, а Наоми с усмивка се опита да отклони въпроса. "Аз съм фотомодел, не искам да коментирам тази тема".



"В този бизнес съм от 28 г. и когато се снимаш за корица на "Вог" това означава много, това е трамплин в кариерата и път към постигането на целите ти", коментира Кембъл.



След очевидното отбягване на точен отговор от страна на супермодела, водещата на шоуто зададе въпроса си по-конкретно и директно я попита дали смята, че Ким и Кание заслужават да бъдат на корицата на изданието.

"Това е личен избор на главната редакторка Ана Уинтър. След като тя така е преценила, значи заслужават", отговори Кембъл, пише БГНЕС.