Наоми Кембъл празнува цяла нощ с модния елит на партито за 40-я рожден на дизайнера Рикардо Тици в петък.

Но на следващия ден изглеждаше ослепително, докато се радваше на слънчевите лъчи на борда на яхтата на дизайнера Роберто Кавали, закотвена край бреговете на Ибиса, Испания, съобщава в. "Дейли мейл".

Манекенката се показа в многоцветно горнище на бански и свободно падаща бяла къса пола и разговаряше с няколко приятели на палубата на луксозната яхта. Тя беше пуснала косата си и криеше последиците от партито предишната вечер зад слънчевите си очила.

Наоми смята Роберто Кавали за един от най-близките си приятели и често краси модния подиум на негови ревюта. През февруари 2012 г. тя закри шоуто му в рамките на Седмицата на модата в Милано. Но от самия 73-годишен дизайнер нямаше и следа, докато манекенката се разхождаше грациозно на яхтата му, улавяйки последните лъчи от деня преди да се върне в Лондон.

В петък вечер Кембъл беше почетна гостенка на партито за рождения ден на творческия директор на модна къща Живанши Рикардо Тици, където купонясва в компанията на друга видна красавица Кейт Мос, риалити звездата Ким Кардашиян, рапъра Пи Диди, канадскиятидол на тийнейджърките Джъстин Бийбър и светската лъвица Парис Хилтън, пише БГНЕС.