Вокалистът на Maroon 5 Адам Лавин може и да има милиони почитатели по света, но определено не са малко и тези, които не му симпатизират.

Това стана ясно вчера, когато певецът беше нападнат пред погледа на охранителите си, както и пред очите на стотици свои фенове.

Докато разговаряше с почитателите си и раздаваше автографи на път за студиото на шоуто на Джими Кимъл, Адам беше уцелен от непознат мъж с плик със захар, пише bliasak.bg.

Непознатият господин моментално е бил задържан от охрана, като впоследствие го поели полицаите, които били извикани на място.

Макар че Адам не скрил раздразнението и яростта си от случилото се, той не дал воля на емоциите си. Дори напротив, след като се поизтупал, а впоследствие се и преоблякъл, Адам и колегите му гостували в шоуто на Джими Кимъл, където представили новото си парче.

По време на интервюто той разказал за съпругата си - моделката на Victori's Secret Бехати Принсло и родната й ЮАР. Адам обаче не споменал по никакъв начин за инцидента, който се случил малко преди това.