Актьорът Иво Аръков е бил нападнат и бит през изминалата нощ в столичния квартал "Манастирски ливади", съобщава БНР.

Сигналът е получен в полицията около 20 минути след полунощ, пише vesti.bg.

26-годишният мъж е нападнат от неизвестни мъже. След инцидента е откаран във ВМА, където е прегледан и освободен за домашно лечение.

Полицията разследва инцидента.

Днес актьорът написа в страницата си във "Фейсбук":

"За да спрат всякакви спекулации, предположения и залагания и за да не се измества фокуса от глобалната световна катастрофа с малаизийския самолет, ще кажа кратко, точно и ясно: Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите. Слава Богу, не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия. Добре съм и ще ставам все по-добре. С това завършвам всякакви коментари по темата, благодаря!"



Повече за Иво:

Иво Аръков е роден през 1988 г. През 2011 г. завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на проф. д-р Атанас Атанасов със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър”. Става популярен след участието си във филма „Кецове”, виждахме го и в ролята на Антон Велев - Тони в сериала "Фамилията". Освен с кино и телевизия, Аръков се занимава и с театрално изкуство, като е играл в постановки на сцената на Народен театър "Иван Вазов" и Малък градски театър "Зад канала".

Иво имаше връзка с дъщерята на Христо Стоичков Мика, но двамата наскоро обявиха раздялата си.