Златка Димитрова винаги се е гордеела не само с кариерата си на модел, но и с факта, че е майка. Тя не пропуска възможност да покаже колко обича сина си и понякога споделя щастливи снимки с него в социалните мрежи. Последният кадър обаче събуди истинска ярост в последователите на хубавицата. На пръв поглед не се вижда нищо смущаващо - просто разходка в морската градина в Бургас, но всъщност мнозина изразиха съмнение във възпитанието, което Златка дава на сина си.

Момчето вече е на цели 4 г., но явно все още се вози в детска количка, също като малките бебета. Освен приличен брой харесвания, снимката събра и редица негативни коментари и иронични подмятания. Едно от тях дори гласи: "Дано на 18 г. детето да слезе от количката", но то вече е изтрито от Димитрова.

Черната Златка винаги е била известна с това, че не търпи критики, още повече когато се отнася за качествата ѝ като майка. Коментарите обаче не спират да валят и повечето потребители са единодушни, че детето е прекалено голямо, за да се вози в количка. 

източник:woman.bg