Преди няколко дни, около 22 часа, пред заведение срещу пловдивския хотел "Новотел", жена на средна възраст напада с викове и обиди риалити звездата Лиляна, станала известна с участията си в Big Brother.

Според очевидци, госпожата била видимо войнствена и се втурнала да дърпа кичури от косата на едрогърдата клюкарка, крещейки неистово, пише blife.bg.

Въпреки преживяния стрес, Лили се е измъкнала невредима. А към момента вече се е върнала към обичайния си ритъм на живот. Лили сподели, че наистина е била въвлечена в нелеп инцидент. Когато след напускане на ресторанта, брюнетката се качва в автомобила си, към нея се задава обект от женски пол с нечисти намерения. Вероятният мотив е ревност.



Лили обаче запазва хладнокръвие и нито за момент не й хрумва, че нещата могат да излязат извън контрол. На въпроса дали обмисля да се запише на курс по самозащита или пък да използва услугите на бодигард, тя отговори, че това няма да се наложи, защото не живее в страх. Това е и първият опит за посегателство срещу нея.

Ексбрадърката не намери обяснение за импулсите, които провокират хората да действат така необмислено. Още повече, когато подобна агресивна реакция е насочена към популярна личност, каквато всъщност е Лиляна. Самата тя заключи, че "по улиците е пълно със смахнати елементи". Накрая допълни, че въпросната жена е нападала и нейни приятелки, но не пожела да навлиза в подробности.

Припомняме, че Лиляна е подала и жалба в полицията. Заведено е досъдебно производство срещу неизвестен извършител.