Ангелина Ангелова, която доби популярност след участието си в риалити шоу, бе сериозно почерпена след края на 8-часови снимки при 4 градуса температура.

Но посягането към алкохола не бе по нейно желание. Просто тя участваше в кастинга за конкурса Top Models of Rosebud. Целият снимачен екип трябвало да направи еротична фотосесия в Слънчев бряг, но температурите не го позволявали. Ангелина все пак се престрашила. И останала 8 часа в ледените морски води.

В старанието си да я сгреят поредица от хора услужливо й поднасяни чай с ром, коняк и вино. Така 20-годишната мома се справила героично със снимките, без да се оплаче нито веднъж.

Риалити шоуто, което се снима на всеки етап от конкурса Top Models of Rosebud, вече е получило сериозна атака от една от големите продуцентски компании в България, която се е опитала да попречи на снимките.

В момента се водят преговори в кой национален ефир ще се излъчи шоуто, което се снима в български и американски вариант едновременно. Самият финал на конкурса ще бъде на 22 октомври в НДК.