За втори път в историята на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС”, най-красивите студенти в УНСС ще бъдат избрани от жури и чрез свободно SMS гласуване.

Новите носители на престижните титли за красота ще бъдат избрани през месец април в аула “Максима” на УНСС, като този път събитието ще бъде част от честванията по повод 20-годишнината от основаването на Студентския съвет при университета.

Общо 74 кандидати - 37 момичета и 37 момчета, подадоха заявки за участие в кастинга, който ще се състои на 29 март (вторник) в дискотека PlayHouse в Студентски град.

Според тазгодишния регламент на събитието, организирано за седми път от Студентския съвет при УНСС до полуфинала на шоуто 12 април ще бъдат допуснати по 12 души в двете категории.

Съгласно същия регламент 4-те момичета и 4-те момчета с най-много гласове от гласуването с SMS на кратък номер 1915 за всички мобилни оператори, ще участват в полуфинала.

Цената на 1 SMS e 1,20 лв. с ДДС, като крайният срок за гласуване е 29 март (вторник). За целта е създаден специален Интернет сайт: , в който се съдържа пълната информация за кандидатите и историята на “Мис и Мистър УНСС”.

Заедно с това по 8 участници съответно в категорията “Мис УНСС” и “Мистър УНСС” ще бъдат определени от жури, в което личат имената на “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова и спортният агент Георги Градев.

Медийни партньори на “Мис и Мистър УНСС 2011” са Sportal.bg, радио “Дарик”, Woman.bg, Hotnews.bg и Men.bg.

Полуфинал на Мис и Мистър Унсс 2010