Жестока трагедия споходи Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова.

В средата на 7-ия месец от бременността тя загуби бебето си. Момченцето трябваше да се роди в края на октомври и щеше да носи името на баща си - Мирослав. пише "Всеки ден". В петък бъдещата майка, която е с половинката си на къмпинг „Каваците", прокървила и веднага потърсила лекарска помощ в Бургас, пише slava.bg. Там се установило, че е започнало преждевременно раждане. Въпреки усилията на лекарите недоносеното бебе се ражда в тежко състояние и те не успяват да го спасят. Към днешна дата близките на Злати са категорични до един - лоши клетви са стигнали бременната жена.

В края на май победителката в последния сезон на „Биг Брадър" направи сензационни признания, че майката и съпругата на бащата на бебето й Мирослав я тормозят непрекъснато с жестоки обиди и тежки клетви. Половинката й Миро е женен, когато започва връзката си с плеймейтката, и до момента няма официален развод.



В началото на бременността си в предаването „На кафе" скандалната бургазлийка сподели: „Разочарована съм много от майката на Миро, но съм сигурна, че поведението й е продиктувано от първата й снаха. В нейна чест исках дори да кръстя детето си на нея, но след тежките клетви, които отнесох, това няма как да се случи. Самата тя ми пожела да не стана майка с ужасните думи „никога да не родиш дете". Пред най-близките си вчера Златка през сълзи е споделила:

„Черната магия на тази зла вещица ме стигна!"
Атаки е имало и от изоставената съпруга: „Направих всичко по силите си, за да се сдобря с жената на Мирослав. Десетки пъти й подавах ръка, исках да седнем на една маса и да си изясним отношенията. Тя обаче винаги е гледала на мен като на „крадла на мъже" и „евтина жена" и никога не успяхме да си кажем нещата право в очите. От нейна страна срещнах само обиди", призна в разтърсваща изповед и с горчилка Злати.