Повечето играчи със солиден опит в националния отбор са възмутени от идеята на да се ожени за плеймейтка между двата мача през този месец, показа проучване на “24 часа”.

Върнатият вдържавния тим от временния селекционер Михаил Мадански нападател на “Спортинг” (Лисабон) ще се жени за бившето гадже на вратаря Николай Михайлов тази неделя.

Два дни играем контрола с Украйна в Киев. 48 часа по-късно пък е последната ни европейска квалификация с Уелс в София, при загуба в която ще останем на последно място.

Дори да е планирал сватбата, преди да стане ясно, че отново ще бъде национал, решението на Божинов да я направи в хотела в Правец, който е ползван при лагери натима, е безумно. Това със сигурност няма кък да бъде позволено другаде в Европа.

А какво щеше да стане, ако все пак мачовете бяха решителни за националния, обяви източник от отбора, пожелал анонимност. Според него асовете в отбора са приели на нож създадената ситуация.

Очаква се Валери да покани всички, но не е ясно дали ще откликнат. Особено деликатно е положението с вратаря Николай Михайлов, който пък сега има връзка с бившата жена на Божинов - певицата Алисия.

Вчера националният страж записа драматично домакинско равенство 2:2 с “Твенте” в първенството на Холандия.

До 85-ата мин неговият тим водеше с 1:0 срещу “Екселсиор”. Само в рамките на 60 сек обаче гостите обърнаха резултата чрез Маатсен. В последната минута Люк де Йонг вкара за 2:2.

Днес Мадански събира избраниците си в Правец. Те трябва да се появят там до 14 часа. От 17 ч ще стартира първата тренировка на временния селекционер.