Истински екшън се разиграл в 6 часа тази сутрин пред клуб в Слънчев бряг, пише kluki.net.

Главно действащо лице бил неизвестен дилър на наркотици, а замесените в скандала - Кубрат Пулев и певицата Анелия.

Свидетели побързаха да сигнализират за разигралата се свада, на която са станали неволни очевидци, излизайки от въпросния клуб.

Според източници, дрогиран младеж се е опитал да предизвика европейският шампион по бокс в тежка категория Кубрат Пулев.

Говори се, че въпросният мъж бил местен наркопласьор. Каква е причината за скандала между него и Кобрата обаче все още не е ясно.

Свидетели на грозната сцена твърдят, че младежът бил изключително агресивен и предизвиквал Кубрат с грозни и цинични думи.

„Беше страшно. Този така се беше разярил. Разкъса си ризата, хвърляше камъни по един автомобил. Всичко беше като на филм" - твърдят свидетелите.

Кобрата обаче запазил самообладание и изобщо не посегнал към агресора.

„Кубрат успя да овладее нервите си. Дори не трепна. Само стоеше и гледаше страшно, но нито посегна, нито реагира на нападението по някакъв грубиянски начин", разказват свидетели на скандала.
Според очевидците по едно време от дискотеката дотичала разтревожена фолк певицата Анелия. Тя се опитала да озапти скандалджията, но той яростно се нахвърлил срещу нея с псувни и обидни думи.  Полиция дошла и закопчала дилъра.