В коридор за посетители на градска болница се превърна етажът с гримьорните в Народния театър за снимките на видеотрейлъра на „Танцът Делхи”. Премиерните дати на спектакъла на световноизвестния български режисьор Галин Стоев са на 1, 2 и 3 декември на Голяма сцена, а билети за тях почти не са останали. Следващите представления на „Танцът Делхи” са на 14, 15 и 21 декември от 19:00 часа на Голяма сцена.


Специално за заснемането на ефектния видеоклип етажът с дамските гримьорни в театъра беше преобразен в коридор на болница – мястото, което събира героите в спектакъла, за да промени живота им завинаги. Владимир Карамазов, Радина Кърджилова, за която ролята на Екатерина е дебют на сцената на Народния театър, Светлана Янчева, Радена Вълканова, Елена Телбис и София Бобчева са звездите, които Галин Стоев избра, за да постави „Танцът Делхи” на първата ни сцена.

“Танцът Делхи” е текст, композиран от седем едноактни пиеси, в които мястото на действие и героите винаги остават едни и същи, но комбинациите от взаимоотношения между тях непрекъснато се променят. Шест души седят в стая за посетители в градска болница. В един или друг момент всички те губят или намират свой близък, плачат, смеят се, обичат се, предават се един друг, спорят, карат се, сдобряват се и пак се смеят.