На 09 май стартира театралното турне на Насекомикс. Първият концерт е в Драматичния театър във Варна, родния град на фронтдамата на групата Андрония Попова-Рони. За предстоящите срещи с публиката на шест български града музикантите са подготвили по нещо специално за всеки концерт.

Тъй като различните места носят специфично усещане и заряд, Насекомикс ще посветят по едно от новите си парчетата на публиката на всеки от концертите. То ще бъде изпълнено само на концерта, за който е избрано. Така зрителите във всеки град ще получат своя личен подарък от Насекомикс – песен, изпълнена специално и само за тях.

През май турнето на Насекомикс ще отведе Рони и компания до следните точки от картата на България:

9 май – Варна – Драматичен театър

10 май – Велико Търново – Драматичен театър

15 май – Бургас – Драматичен театър

17 май – Русе – Драматичен театър

22 май – Пловдив – Драматичен театър

25 май – София – Модерен театър
Песните от “Adam’s Bushes Eva’s Deep” ще придадат ново усещане за пролетта. “Аdam’s bushes Eva’s deep” е ко-продуциран от Ангел Христанов (Art Eternal) и известния лондонски брейкбийт продуцент Ils (Ilian Walker).

Участници в театралното предизвикателство са:

Андрония Попова – вокали, акордеон, клавишни

Михаил Йосифов – китари, клавишни

Георги Дончев – контрабас

Александър Даниел – барабани

Групата пътува със собствено оборудване и специален екип от озвучители, осветители и техник.

Концертите от театралното турне на Насекомикс са с начален час 19:00. Билети могат да бъдат закупени от касите на театрите, а за концерта в Пловдив – от мрежата на eventim.bg. Цените на билетите са: за концертите в Русе, Пловдив и София – 15 лв., във Варна и Бургас – 12 лв., Велико Търново – 10 лв. В Русе и Търново има и специални студентски билети, съответно на цени от 10 и 6 лв. Цените са съобразени с условията и практиката на самите театри.