Футболистът Мартин Тошев се ожени за сексбомба. Талантът от село Крупник, който рита за казахстанския "Жетису", вдигна сватба в бившата съветска република с годеницата си Надя. Щастливото събитие се е състояло в началото на миналия месец в град Талдъкорган.

Във времена на световна пандемия, далеч от дома, голаджията и силиконката се вричат във вечна любов. Без роднините и с малко приятели. Двамата подписват, след което черпят малцината си познати в Казахстан."Вече сме официално семейство", похвали се Тошев, който позира с красивата Надя с брачните им халки.Юношата на ЦСКА и сексбомбата се сгодяват в началото на коронакризата. Решават, че след като са изолирани от всички и не могат да се завърнат в България, трябва да сплотят още повече връзката си. И се взимат официално. Чак в Казахстан, където Надя се мести заради любовта на живота си, пише "България Днес".

"Имам нужда от твоята любов. Ти си ми щастието", признава сексбомбата, която, преди да загърби всичко и да замине за далечен Казахстан, работи в Министерството на спорта. Мартин и Надя не спират да обикалят из красотите на Казахстан. Двойката не спира и всеки свободен ден се опитват да опознаят природата на бившата съветска република.

Като истински двойка, Мартин и Надя правят всичко заедно. Те стартират общ бизнес. Новоизлюпеното семейство се захваща с продажбата на очила в интернет.В момента Тошев е една от големите звезди в отбора на "Жетису". Миналия сезон 30-годишното крило стана голмайстор на отбора. Тошев има богата кариера у нас и в чужбина. Играл е в "Черноморец" (Бс), "Славия", "Септември" (Симитли), "Пирин" (Благоевград), "Септември" (Сф), в германските "Ерцгебирге" и "Аален" и в ливанския "Ал Ахед".