Мис Свят-България Вероника Стефанова отлетя за Казахстан, където ще се включи в най-голямата Седмица на модата в Азия. Чаровната блондинка ще има няколко дни за подготовка на терен, като голямото откриване на събитието ще се проведе на 23 май.

За Стефанова това не е първото участие в дефиле зад граница. Досега тя е взела участие в две Седмици на модата в Милано. „Цялото преживяване беше разкошно, а благодарение на участието си, получих куп други предложения и комплименти от специалистите в Милано. Много съм щастлива“, коментира тогава моделът пред "Монитор".

Встрани от професионалните си ангажименти на подиума, наскоро Вероника дебютира и като актриса за уеб-сериал, чието работно заглавие е "Онези". Красавицата продължава да движи и благотворителната си инициатива – да помага на момичета с хранителни разстройства като анорексия и булимия, която я превърна в любимка на председателката на Мис Свят Джулия Морли. Съвсем скоро се очаква двете да задвижат и общ проект, който ще позиционира международен лечебен център за хора с такива заболявания у нас.