Една от най-актуалните световни модни марки избра за лице на последната си колекция българка. Става въпрос за Off-White и последнаат им линия Off Active, която представя световната ни шампионка от ансамбъла по художествена гимнастика Ели Бинева.

Както вече HotNews писа дъщерята на бившия депутат Слави Бинев трупа успех след успех като модел. Бившето "златно момиче" направи голям пробив в модата подобно на майка си. Красавицата прекрати спортната си кариера заради травма преди година и половина и се посвети на модата. Съпругата на политика Мария е една от известните манекенки от близкото минало, дефилирала не само за най-известните български марки, но и в чужбина.

Бинева-младша също постоянно снима фотосесии за различни марки и списания. Последният й голям ангажимент е за особено модната Off-White. Новият асортимент на италианската модна къща, основана от американица Върджил Абло, се състои от мъжки и дамски спортни артикули, изработени от високотехнологични материи и оптимизирани за движение и спорт.