Дълга черна рокля с голи рамене и голяма цепка, допълнена от каубойска шапка с голяма периферия е една от визиите на американската певица Бионсе в последния й видеоклип Formation.

Моделът на тоалета е на българските дизайнери Ливия Стоянова и Ясен Самуилов. Двамата го изработват специално за певицата.

Те показаха в Instagram оригиналната скица, по която са направили роклята. Текстът към кадъра в социалната мрежа е: “Честито! Бионсе в On Aura Tout Vu в новото й видео Formation. Външният й вид е фантастичен. ”Във Франция Стоянова и Самуилов са много популярни - работата им е добре призната и са големи звезди. Всъщност On Aura Tout Vu е името на бранда им - френски идиом, който означава “Въобразявате си, че сте видели всичко”.



Преди две години почти сходен тоалет като този на Бионсе, но в бял цвят и с поло яка облече и австрийският изпълнител Кончита Вурст, който спечели Евровизия през 2014 година. Тогава роклята бе от колекцията откутюр, т.е. висша мода, на българските дизайнери. Техни дрехи са носили още Мадона, Лейди Гага, Ники Минаж и Кайли Миноуг.