Хореографът Атанас Месечков и съпругата му Кремена са в очакване на най-щастливото събитие в живота им - раждането на първото им дете.

Семейството на шампиона на България по латино танци за 2005 г. и четирикратен вицешампион на страната ще се увеличи много скоро - само след три месеца, научи ексклузивно Агенция ПИК.

Красивата Кремена вече е в седмия месец и очаква да прегърна плода на любовта си с Месечков в края на октомври. Съпрузите очакват с огромно вълнение и трепет появата на бебето. Според наши изчисления, то е било заченато през февруари. Любопитно е, че в същия месец е роден и самият Месечков. Тоест последният февруари е бил двойно по-щастлив за родния Хоакин Кортес.

Бременността се отразява отлично на и без друго очарователната съпруга на Наско. Коремчето почти не ѝ личи, но има време и за това - при 90 процента от случаите коремът се удвоява и дори утроява през осмия и деветия месец от бременността. Кремена се чувства в кондиция. Винаги, когато е свободна от своята работа като генетик, тя помага на съпруга си в школата му "Mesechkov Dance School".

Припомняме, че точно залата и танците събраха Атанас и Кремена. Преди да стане г-жа Месечова, красавицата се записа на курс по латино танци при Месечков. Талантливата ученичка бързо превзе ума и сърцето на хореографа и навръх Голяма Богородица, 15 август миналата година, той ѝ падна на колене и поиска ръката ѝ, като направи съпричастни на щастливия ритуала семейството си и приятели, които покани на гости в къщата му в "Бояна".

В края септември Наско и Кремена се врекоха във вечна вярност на приказна сватба в Двореца в Балчик.

Както си му е редът, двойката сключи и граждански, и църковен брак, пише ПИК.