Професионалният танцьор Атанас Месечков, който влезе в Къщата на VIP Brother с личната си мисия да популяризира у нас този вид спорт, безспорно е отдаден на тази си кауза, разкриват негови близки.

Наско е имал не една и две възможности да замине за Америка, където да се състезава и да преподава, но за него било фикс идея това да съумее да го осъществи именно тук и категорично отказвал да напусне страната ни за постоянно, пише в-к "Монитор".

Ето какво споделил той пред своя доверена приятелка малко преди да влезе в риалити формата:

"Канили са ме многобройни пъти да работя , като преподавател в USA , но определено до ден днешен аз отказвам подобен вид предизвикателство и то не защото не искам , а просто смятам, че тук, в България трябва да останат професионалисти от класа, които да развиват поколенията ни за напред. Защото, ако всички хора следваме един и същи пример и мислим само за меркантилното ни развитие, тогава освен , че ще загубим всичко духовно в нас, ще опропастим и себе си и бъдещето на нас и нашите деца."

Наско е имал перспективата освен с танци, зад граница да се занимава и с моделство, но също не го поблазнило:

„Канят ме често, особено в последните две години за подписване на договор с две чужди агенции за модели, от които едната е много популярна и в Европа и изън нея , но това означава да захвърля всичко , което съм градил до сега в нашите предели и да се отдам на нещо ново . Може би за сега не съм готов да направя тази крачка!“