В емоционален разговор между съквартирантите във VIP Brother, в който се обсъждаше срещу какви суми поемат професионални ангажименти звездите, плеймейтката Ели Кучкова отсече, че не излиза от дома си за по-малко от 250 лв.

Наско Месечков пък на свой ред сподели, че за нито един от многото музикални клипове, в които е танцувал, не е получил сума, по-малка от четирицифрена.

Той знае, че това, което дава от себе си, е облечено в много талант и уникални умения, и държи на адекватно заплащане.

Въпреки високата цена, много родни изпълнители са заложили на него в своите клипове.



Сред тях са примата на родния попфолк Глория, Преслава, Райна, а една от първите, които доловиха неговото светско бъдеще, бе Елена Паришева.

Противно на слуховете относно сексуалността му и финансови възможности, стана ясно, че той се прехранва, именно с дарбата си да танцува и да преподава.



Тъй като Наско е най-популярният хореограф, ежедневието му преминава в танцовите школи, в които той води групови часове, индивидуално обучава състезателни двойки по спортни танци, както и учи на двигателни умения родни популярни дами.



Редовно негова партньорка по светски събития и участия се оказва фолк фурията Галена, която не се поколебава да се остави в ръцете му.