Наско Месечков реши сам да си направи скъп подарък за рождения ден, който е следващата седмица.

Той подкара чисто ново „Порше Макан", за което брои над 140 бона, научи „Всеки ден". Танцьорът сам се похвали с ценната си придобивка, с което предизвика възторг у фенките и завист у враговете си.

Месечков твърди, че лично е броил сумата за луксозното бижу. Според слуховете обаче колата е подарък от състоятелен любовник. „Браво, Наско! Отива ти!", коментираха приятелите на Месечков. И му пожелаха лека и безаварийна. Само допреди 2-3 години любимият инструктор по танци на родните випове можеше да бъде забелязан да пътува в метрото като редови гражданин на републиката. Явно обаче славата, която го споходи покрай участията му в риалити предавания, не е останала без финансови резултати. Защото се говори, че возилото е съвсем ново, а не втора ръка.



Скъпата придобивка е снабдена с всевъзможни екстри. Има подгряване на седалките, отопление на волана, сензор за дъжд, бордкомпютър, безключово палене, система за измиване на фаровете и всякакви други измишльотини, които човек може да си представи, че даже и такива, които не може.

За разлика от доста родни звезди, които предпочитат да карат джипове, Месечков избра спортен автомобил. Това е един от най-популярните модели в Западна Европа и даже се говори, че производителите едва смогвали да задоволяват огромното търсене там. В България обаче не е много популярен, вероятно заради осеяните с дупки пътища, които са по-подходящи за високопроходими машини, отколкото за леки спортни коли.

Приятели на Наско даже се чудят как ще се оправя „зимъска, кога сняг забръска" с това ниско возило. Причината да се притесняват е всеизвестният факт, че в Банкя, където той живее, е най-добре да имаш джип, за да се придвижваш спокойно по улиците, огромна част от които са най-обикновени черни пътища.

Не липсват и зевзеци, които подкачат Месечков, че вместо да дава луди пари за кола, по-добре би било да ги похарчи за собствено жилище. Макар че след броени дни ще стане на 28 години, той все още живее в общ дом с майка си. „Редно е на тази възраст един мъж с кариера и добри доходи да заживее сам, под собствен покрив", коментират критикари. Танцьорът обаче отсича, че неговата майка е любовта на живота му, затова не му тежи съжителството с нея, напротив, прави го още по-щастлив