Дъщерята на актьорите Георги Кадурин и Мариана Миланова – Лора Кадурина, се залюби с внука на Димитър Димов – Лило Петров. Двамата са се запознали преди някоко години в НАТФИЗ, където учат, и оттогава са неразделни. „Лора не живее вече при нас. Чуваме се всеки ден, решаваме да се видим и наприказваме поне за 3 часа. Знаем всичко един за друг. Тя си има приятел – Лило, също учи кинодраматургия, живеят заедно от 2-3 г.“, разкри в едно свое интервю Мариана Миланова.

Лора и Лило се харесали от пръв поглед и малко след това заживели заедно. Наскоро двамата посетиха родното Черноморие и си публикуваха любовни кадри. Едно от любимите им занимания е да се снимат заедно и да пътуват. Едно от последните им пътешествия преди епидемията от коронавирус да се разрасне, е било до Милано и езерата около града, пише “Телеграф”.

Лило Петров е син на писателката и драматург Теодора Димова. Извън актьорството, той се изявява и като диджей. Бил е и звукорежисьор в Народния тетър „Иван Вазов“. Пред да се влюби в дъщерята на Кадурин, Лило имаше връзка с актрисата Весела Бабинова, която в момента е в очаване на първото си дете, плод на любовта й с актьора Владимир Зомбори.