Чаровната певица Натали Имбрулия стана майка за първи път. Звездната дама потвърди новината в социалните мрежи, като съобщи, че новороденото е момче и носи името Макс Валънтайн.

Развълнуваната майка публикува снимка на ръчичката на сина си в Инстаграм. Разбира се, лицето му все още не е огряло профила ѝ и вероятно тя няма да го покаже в скоро време, предполагат от Woman.bg.

„Добре дошъл на този свят, Макс Валънтайн Имбрулия! Сърцето ми ще се пръсне от радост!“, написа Натали до трогателната снимка.

Четете още: Скалата зарадва столетница

Новината е наистина радостна за феновете на 44-годишната певица, тъй като тя от дълго време искаше да мине в отбора на звездните майки. Натали успяла да забременее с помощта на ин витро процедури, а бащата на бебето е анонимен донор.{*}

Певицата сподели открито за начина, по който е забременяла, още когато обяви прекрасната вест, че очаква първата си рожба. Тя е от звездните красавици, на които така и не им провървя в любовта. Натали има 5-годишен неуспешен брак зад гърба си, както и не едно или две любовни разочарования. Ето защо тя решила да създаде семейство, без да разчита на мъжко присъствие до себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on