Горещата синоптичка Натали Трифонова е в тайна връзка с женен мъж! Така се говорело в Би Ти Ви, където синеоката красавица работи вече няколко години. Според слуховете в момента Натали е разделена с дългогодишния си приятел Доан Хасан и се е отдала на афера с обвързан мъж, който на всичкото отгоре е и министър, за когото често се говори в медийното пространство. Мистериозният господин наредил на синоптичката да не споделя за връзката им дори на приятелките си и тя се е съобразила с това негово желание.

Според запознати обаче официалната съпруга на любовника на Натали разбрала за аферата и нищо чудно тази тайна връзка скоро да приключи. Ето защо синоптичката в момента не е толкова активна в социалните мрежи и пази ревностно личния си живот. Никой обаче не изключва възможността красавицата да се завърне отново при заможния си приятел, тъй като той е детската ѝ любов и са заедно още от училищните години.

С времето неведнъж са се събирали и разделяли и нищо чудно в момента отново да са в почивка и това да не е окончателният край на отношенията им.

източник:woman.bg