Една от най-красивите носителки на короната на Мис България Наталия Гуркова изглежда е успяла да сбъдне още една своя мечта. Манекенката, която избра да живее в Южна Африка, отдавна има планове за трети наследник от съпруга си, а той май вече е на път.

Такива спекулации провокира новата леко наедряла в талията форма на брюнетката. Какво друго освен бебе би могло да се крие зад доста широките й рокли и блузи, гадаят почитатели на дългокраката миска.

Няколко снимки на Гуркова от посещението й на остров Пукет, публикувани в личния й профил, предизвикаха доста догадки. На кадрите брюнетката и мъжът й се радват на луксозни разходки с яхти, шумни кабаретни програми, екзотична храна и гледки. На воаяжа съпрузите са сами - без наследниците си, досущ като младоженци. Показвайки, че любовта им не е угаснала те се гушкат нежно и не спират да показват широки усмивки.

Един издайнически жест обаче създаде впечатлението, че Наталия доста е качила в корема и това не е от прекаляване с плодове.

На една от снимките любимият й мъж я е хванал нежно през кръста, поставяйки пръсти точно на корема й. Така подчертава, че формата му далеч не е плоска, каквато е била винаги. Всички тези знаци веднага наведоха на мисълта, че тя май отново ще става майка. Новината обаче не е потвърдена от красавицата, която вероятно ще изчака да минат поне 4 месеца преди да проговори по темата.

Откакто преди 12 години напусна България, за да се омъжи за черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, Наталия започна да води доста обран и тайнствен живот. Хубавицата избра да загърби кариерата си на модел и да прави първо бизнес, а след това и да гледа деца. Така постепенно смени ролята на бляскава звездна дама с тази на съпруга. Редките й появявания на събития накараха много от приятелите й да я ожалят, че се е превърнала в отчаяна съпруга, пише "Уикенд". 

Източник: HotArena