Майонезеният бос Александър Найденов окончателно забрави за бившата си Елен Колева.

Дори й намери още по-фатална заместничка – манекенката Наталия Гуркова.

От няколко дни бизнесменът е засичан неизменно в компанията на Наталия. Неотдавна двамата се появиха хванати под ръка на светско парти, но тогава гостите на събитието предположиха, че носителката на приза „Мис България 1998” е само придружителка, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net.

След този случай, обаче, последваха още няколко - двамата са засичани нееднократно в столичните ресторанти „Проя” и „Глория Мар”. Според мълвата, омъжената за чужденец Наталия е успяла да омая значително по-възрастния от нея Сашо Найденов и двамата вече поддържат трайни интимни отношения.

*Александър Найденов

„Засега са щастливи заедно, но едва ли ще изкарат много време. Наталия е палава и ненаситна в леглото и често сменя интимните си партньори. Това няма как да се понрави на Сашо Майонезата, който е известен като патологичен ревнивец”, коментират новата любовна афера на ексцентричния бизнесмен в светските среди.

Наталия Гуркова по документи се води омъжена за черногорския диамантен бос Джордже Михалевич, от когото има две деца. За кратко е била любовница на Киро Японеца. При всяко свое връщане в България миската се сближава с някой роден баровец и явно сега е дошъл ред и на Найденов.

*Наталия и Джордже

Заглавна снимка: Булфото