Наталия Гуркова доскоро се носеше на крилете на нова любов, но уви – щастието й не продължи дълго. Вдовицата на убития бизнесмен Джордже Михалевич имаше връзка със заможен банкер, но според запознати вече се е разделила с него. Разлъката настъпила преди няколко седмици, твърдят хора от обкръжението й.

Близки до дългокраката брюнетка издават, че 3 години след загубата на съпруга си тя най-сетне открила нова любов и била готова да продължи напред, ала плановете й за пореден път се объркали. Сега Гуркова отново е сама и се е отдала на развлечения с приятелки, ако съдим по последната й активност в социалната мрежа.

Интимните отношения на бившата миска и 50-годишния бизнесмен започнали през пролетта. Според слуховете децата на Наталия не го харесвали и това довело до край на връзката, като подробностите не са известни. Дали има и друга причина за раздялата – Гуркова мълчи по въпроса.

Близките на красавицата са доволни, че тя все пак e успяла да си стъпи на краката въпреки ударите, които й нанесе съдбата. Наталия неведнъж е споделяла, че е благодарна за подкрепата на роднини, приятели и фенове. „Tрудно ми е, но се справям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че покойният ми съпруг Джордже е бил измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован! Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка!”, коментирала е самотната майка.

Михалевич бе убит в близост до Йоханесбург през 2018 г. Тогава южноафриканските медии съобщиха, че похитителите проследили автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и го застреляли през страничното стъкло на колата.