"В мига, в който се срещнахме с Джордже, разбрахме, че сме обречени един на друг. Беше класическа любов от пръв поглед. Той веднага ми каза: "Ти си жената, която ще стане моя съпруга и майка на двете ми деца", разказа Наталия Гуркова.

"Мис България" на всички времена сподели, че за нея вече няма нищо по-важно от семейството. Тя отглежда петгодишната Джорджия, кръстена на баща си, и деветгодишния Кристиян с помощта на своята майка.

И се похвали, че е кърмила всяко от децата си по четири месеца - нещо, което не се случва често на дамите от модната сцена.

Цялата фамилия от известно време е в София. Красавицата и бизнесменът от диамантената индустрия обикновено разделят времето си между ЮАР, Черна гора и България.

Наталия посреща с усмивка слуховете, че е пред развод с Джордже и че той е на прага на фалита. "Свикнала съм отдавна с измислиците. Връзката ни със съпруга ми е изключително стабилна - тя продължава вече 11 години.

Що се отнася до неговите делови ангажименти, той няма никакви проблеми. Една от версиите, които ме забавляват, е че съм се омъжила за него заради парите му. Когато се срещнахме за пръв път, той нямаше нищо общо с диамантите, а беше в бизнеса с казината", каза още ефектната брюнетка с тапия за юрист.