Най-успешната българска миска Наталия Гуркова от 6 години не живее в България, но в момента е в София, заета с обзавеждането на семейния си апартамент, а в края на месеца заминава за ЮАР, за да подготви бутика си за предстоящото световно първенство по футбол.

Гуркова се запознава със съпруга си, чаровния черногорец Джордже, като на шега точно на Нова година през 2004 г., разказва столичен вестник, цитиран от БЛИЦ.

Диамантеният търговец бързо печели доверието на красавицата и не спира да я обсипва с подаръци.

"Той ми предложи да го последвам в ЮАР и понеже никак не ми се прибираше на студено в България, се съгласих. Просто така ни било писано", убедена е Гуркова.

За сватбата Джордже подарява на българската миска собствен бутик за бижута. Така тя официално влиза в бизнеса със скъпоценности.

"Няма да отричам, че като всяка жена и аз обичам диамантите. В никакъв случай обаче не изповядвам максимата, че те са най-добрите приятели на жената. От опит зная, че щастието не се купува с пари", споделя красавицата.

"Факт е, че има много меркантилни жени, но така е по цял свят. Ако знаете какви са златотърсачките в Русия например, изобщо няма да наричате българките материалистки", поучава тя.

Гуркова смята да се захване сериозно с футболен мениджмънт в Южна Африка, където живее през по-голямата част от времето. Възнамерява да помогне и за построяването на българска църква в Йоханесбург, където сънародниците ни да слушат богослужения на роден език.