След дълго отсъствие две от най-обичаните героини в „Откраднат живот“ – Наталия и Биляна, ще се завърнат за финала на сезона, който зрителите ще видят на 6 декември в ефира на NOVA. „Не мога да скрия, че ми е изключителни приятно! Наталия винаги е темпераментна и артистична – сега ще се опитам да я превърна в по-мъдра и спокойна, с една идея по-мислеща за другите“, разказва Дария в специален репортаж за "Здравей, България".

Появата на Наталия ще се случи в изключително важен момент, в който Калин Генадиев за първи път разбира отговорностите и решенията в едно семейството. „Моят персонаж е щастлив, а аз като актьор също съм много радостен. Тук е като ретро парти - целият екип усеща емоцията. Присъствието на жената в живота на мъжа е много значимо – тя може да го издигне и да го смаже. От нея зависят много неща“, категоричен е Димо Алексиев.

По време на голямата развръзка феновете ще видят и Радина Думанян, която ще пристигне с неочаквани за семейството си новини. Завръщането й ще бъде изненада, която ще постави под въпрос отношенията й с близкото обкръжение. Битки за „Св. Анастасия“ и бъдещето на Евгения ще бъдат в центъра на сюжета във финалните епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“. Ще успеят ли лекарите да спасят болницата? Какво ще се случи със семейство Генадиеви и колко силни са кръвните връзки в житейските ситуации? – зрителите ще научат по време на финала на 6 декември от 20:00ч.

снимка:pr