Половинката на сексуалния терапевт Наталия Кобилкина най-сетне се появи до нея в телевизионния ефир.

Симпатичният млад мъж сподели пред Нова телевизия, че действително половинката му е била по-активната в началото на тяхната връзка и именно тя го е „свалила”.

„Действително през първите минути на първата ни среща тя ми заяви, че ще бъде с мен. Тогава, когато се запознахме, работех в Русия. И отидох до Ростов на Дон да проверя персонала как работи. А всъщност съм отивал на среща с жената на живота си”, разказа той.



Наталия заяви, че когато реши нещо, преследва целта си докрай. Сексоложката се похвали, че е случила на добър и грижовен мъж. „Той готви страхотно. Аз нищо не правя вкъщи. Много пътувам и той непрекъснато ме изненадва с мили жестове”, сподели тя.

„Правила ли е Наталия жертви за теб или някакви романтични жестове? Изненадва ли те в сексуален план”, попита половинката й тв водещият Павел Владимиров.

„Честно казано, постоянно ме изненадва”, отговори гостът, но не повдигна завесата на семейните им интимни тайни.

Все пак допълни, че в семейството си разговаряли на руски, защото „навярно така били свикнали”. „Не съм мъж под чехъл и нямам нищо общо с руснаците обаче – не пия, не пуша и съм суровоядец”, побърза да поясни съпругът на Кобилкина.