Парите се оказаха по-ценни от брака за прочутата сексоложка Наталия Кобилкина.

Повелителката на малките бананчета заряза младоженеца, захвърли плановете за дълъг летен меден месец и се юрна да трупа пачки.

Наталия не издържа дълго да почива с любимия си по чуждите острови и се върна в родината, където е гуру за стотици самотни жени. В продължение на една седмица всеки ден Кобилкина трупа здрави кинти от отчаяните дами.

Освен че не си дава и миг почивка, сексоложката реши да вдигне цената за обученията си. Някои от семинарите й достигат колосални суми. Наталия е категорична, че парите си заслужават и има полза от съветите й.

Преди месец Кобилкина се омъжи за гръцкия бизнесмен Такис Дретакис. Както бе решено още през зимата, двойката се ожени на остров Скиатос в компанията на роднини и приятели.

Плановете на новото семейство бяха поне два месеца да обикалят гръцките острови, но идеята да не работи не се понрави на Наталия. Кобилкина захвърли романтиката и се върна да проповядва за хубавия секс.

Новият съпруг на сексоложката се занимава с успешен бизнес в южната ни съседка. Такис пътува много по работа, което го отдалечава от любимата му. Според Кобилкина, това, че не са постоянно заедно, поддържа връзката им жива и страстта им винаги силна.