Наталия Кобилкина се пренася в родината на мъжа си Такис-Гърция и спешно търси детегледачка с опит, която да помага в отглеждането на сина й Филип в столицата Атина. Очевидно рускинята, която в България няма близки роднини е решила първият й син да отрасне в семейната среда на съпруга й. След като се ожениха преди две години, двамата обявиха, че остават у нас, защото Такис работеше като мениджър на голям хотел.

Сега обаче Кобилкина търси бавачка, ситуирана в Атина, което ще рече, че семейството се пренася в южната ни съседка. Част от работата на младата майка у нас ще поемат сътрудничките й, които и в момента набират желаещи за поредния й курс по самоусъвършенстване, а тя самата ще се включва с видео послания.


Кобилкина направи погача за сина си. „Така незабележимо стигнахме до Погача на 40 дни. Днес приятелки пожелаха много хубави неща на Филип. Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов. Казвам му: че Вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думи нямат голямо значение.
Ние като родители учим деца с личен пример и нищо не е по-силно от това. Затова много отговорно се отнасям към това което правя, а не към това, което казвам. Здраве и късмет на всички прекрасни хора. Обичам ви”, написа младата майка в социалните мрежи.