Според най-новата клюка, Наталия и Денис са изгладили противоречията и са отново заедно.

Въпреки че те не са го потвърдили, слуховете упорито се носят в интернет пространството. Папараци на “България днес” са изловили двамата поотделно да се разхождат около затворения жилищен комплекс, който построи Денис Ризов. Наталия действително живее там с детето си и в това няма нищо необичайно. Изненадата идва от появата на Денис, който на няколко пъти е видян да обикаля около жилището на водещата.

Дали пък не са се събрали, но навън да се държат дистанцирано, за да не дават поводи за клюки?

Денис Ризов е заявил, че с бившата му са само приятели и не планират да подновяват връзката си. А Наталия упорито мълчи по въпроса. Любопитни потребители в интернет пък вече любопитстват и дори напомнят за миналите прегрешения на Денис и за изневярата, която сложи край на връзката им.

Интересното е, че наскоро се заговори как Наталия издържа по-младия си любовник и го е приютила в жилището си, пишат от kliuki.bg. Не е изключено да го е разкарала заради Денис, с които все пак имат общо дете. Тепърва ще се разбере дали водещата на “Море от любов” и Денис са решили да загърбят миналото, за да бъдат отново заедно.