Феята на любовта не е съгласна да я възприемат като жена, която не може да има друг мъж, освен Денис.

Естествено казаното от Наталия Симеонова е израз на чувство за хумор. Но, както се знае, във всяка шега има и малко истина. Така че е възможно любвеобилната Наталия да си има свой интимен човек. Само че водещата твърдо отрича това да е Денис. С него много се обичали, но не са се събрали. По този начин русата фея угажда повече на бившия си съпруг, който е известен с това, че не обича да е обвързан.

Другите предавания стартираха, но шоуто на Наталия ще позакъснее с есенната си поява в ефир. Причината – водещата е още в отпускарско разположение на духа. Била е при сестра си Светлана в Щатите, заедно с дъщеря си Вики.

Там щерка й се е видяла освен с леля си, и с братовчедка си Ирена. Сега, когато отново Наталия и Вики са стъпили на българска земя, водещата вече можело да свика екипа си и да почнат да четат купищата писма, които ги чакат, а после да обсъдят новата концепция. Веднага след завръщането си двете дами са се срещнали с техния любим Денис Ризов в къщата им в Панчарево и са го отрупали с подаръци от Америка. Хората, които са видели това, са пуснали слуха, че Денис се е върнал при бившата си съпруга, пишат от kliuki.bg.